Овакво нешто наш претседател нема никад да направи (видео)

Сподели со своите пријатели

Замислете Иванов да земе баскет у руке, бог да чува тој би било смејање до плакање, пошто нели смее му се цела држава на тој колко е он само мало пијунче у руке на лопатари и криминалци.

Он или било и кој друг што е бија претседател (над двоица е извршен атентат, па нема нешто избор) никад не би земале баске ту руке и да се зезав с’с кошаркарску ѕвезду, ама затој да помилуев криминалци што гу опљачкасва пола државу су први.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.