Овакви будале још немате видено (галерија)

Сподели со своите пријатели

Наместете се убаво, опуштете се и здраво се изнасмејте на овија ситуацие у кои људи едноставно не се снашле како што треба, т.е. малце погрубо кажано испаднале глупи.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.