Овакој звучи аларм на авто отсвирен на виолину (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е Британи Гејтер, талентирана виолисткиња која може да изведуе композицие што су стварно уметност, ама може да изведуе и разни мелодие и звуци од природу и околину.

Можда га и знаете овој видео пошто е објавено релативно одамна, т.е. пред 5 године, ама свакако вреди па да се потсетите или да дознаете како на виолину звучи аларм на авто.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.