Овакој се ужива у бањање (видео)

Сподели со своите пријатели

Доказ дека некои кучиња, не само што сакав да се бањав, него под воду изгледав како одувек да су га чекале т’ј момент. А едно од њима е и кутре што можете да га видите на видео, кое ќе ви одржи лекцију како изгледа да уживате у бањање.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.