Овакој се фаќав рибе с’с дрон (видео)

Сподели со своите пријатели

У последњно време дронови су доста популарни уреди што се однаса до технику, а мора да признаемо и доста интересни. Некои ги сматрав за опасни па ако на доста јвни места ги летите може да си имате проблеми, затој што не су свугде легални.

Loading...

Ама другар се сетија да проба нешто интересно, нешто што до сга никој нема пробано – да фаќа рибе с’с дрон. Колко тој све на њега ќе му успее ми нема да ви откриемо, него ќе ви препуштимо да га погледнете видео и да дознаете сами дали да си купите дрон за фаќање рибе или да гу гледате комшику на некој повисок спрат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.