Овакој се буни хаски к’д нејќе да га бањав (видео)

Сподели со своите пријатели

Кучиња и мачиња, и углавном домашни миленици су много интересни к’д ги посматрамо од страну. Овој хаски сакав да га бањав, ама оно не сака уопште, па се буни и вика како мало дете.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.