Овакој никад не треба да проваѓате преко мост (видео)

Сподели со своите пријатели

Едноставно ќе ви га опишемо све тој што можете да га видите у видео: Нема мост – нема камион, ама возач нема ни памет.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.