Овакој изгледа уништување на 2000 куршуми (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако не сте имале прилику до с’г да видите како изгледа уништување на куршуми, овој е одлична прилика да га погледнете видео. Не знаемо куде е настанало, али уништуев 2000 куршуми и тој изгледа како правење пуцке, само што овија пуцке можев да те убиев.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.