Овакој изгледа пуцање на успорен снимак (видео)

Сподели со своите пријатели

Некад к’д се гледав работе успорено знаев да изгледав доста интересни. К’д ќе погледнете како изгледа к’д се пуца од пиштоњ, а метак иде релативно успорено, изгледа доста итересно. Видео е направено с’с брзину на камериу од 73.000 фрејма у секунду, а пуцање изгледа како уметност.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.