Овакој изгледа пивска јога (видео)

Сподели со своите пријатели

Нормално јога здрав живот, пиво е алкохол, некако не ви се уклапа, нели?

Loading...

Нема проблем тој, пошто овој е пивска јога. Работи се за принцип како да испиете чашу пиво која ви стои на чело, а да не употребите руке за такву акцију. Ако мислите дека таво нешто не е можно, грешите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.