Овакој изгледа нокаут за девет секунде (видео)

Сподели со своите пријатели

Он беше т’ј што флертуе с’с жене, што га провоцираше противника, што се филмаше, ама на крај т.е. на почетк он испадна и најголем лузер пошто га нокаутира другарче за непуни десет секунде.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.