Овакој изгледа к’д се слупав четири милиона долара (фото+видео)

Сподели со своите пријатели

У Кину свакодневно расне број на милионери и милијардери, али судејќи по овија слике и видеа Кинези још увек треба да вежбав и да стекнев малце боље возачко искуство.

Loading...

 

565ed72e-0880-4ed9-8a79-240a0a0a0a64-autombil-2

 

Кинески медиуми га овој пранасав како најсупу сообраќајку некад видену у историју на овуј државу, а к’д ќе видите какво авто е уништено много ќе ви биде мука.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.