Овакој изгледа к’д се лизнеш на снег па почнеш да играш све док не паднеш (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко си чисти снег негде у Кентаки, али чисти си он такој снег с’с лопату и се лизна. Тој што у наредни девет секунде следеше таква игра е невероватно и с’с зборови не може да се опише.

Loading...

Сигурно помалце ќе се повредеше да паднеше одма, него што овакој се вртка како балерина. Уосталом погледнете и саму како изгледа борба меѓу снег, лед и човека.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.