Овакој изгледа истерување на ѓавола од човечки организам (видео)

Сподели со своите пријатели

На видео можете да видите људи што с’с некои ритуални игре и повтарање на некои зборови, се вртив около пар што демек бија запсоеднат од ѓавола, а они су укочени, едев ќутек па се ваљав у блато.

Loading...

Тој се некако вика егзорцизам што уствари значи истерување на ѓавола и се бави с’с такви прашања. Цел ритуал изгледа како овија двоица да су под некои тешки дроге, али како изгледа уствари тој погледнете и просудете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.