Овакој дефинитивно не се сипуе уље у авто (видео)

Сподели со своите пријатели

Некои жене с’с авта не знаев да се снајдев много убаво па викав помош, а овај мисли дека знае да се снајде, а к’д ќе гу видите ќе се згазите од смејање.

Loading...

Судбина е некад таква ссурова, некој се роди како глуп, а умре како паметан, ама овај како се е родила такој ќе се откине.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.