Овакој дефинитивно не се сече лубеница (видео)


Другар се унесе у филм дека знае да рукуе с’с сабје и пробуе да гу сече лубеницу. Ама џабе што е толко големо к’д е горе шупљо, такој барем викав за онија што мозак не им работи превише.

Епа еве га другар е б’ш такв. Погледнете што направи у његов покушај да гу фасцинира жену му.

Loading...

П.С. НЕ ПРОБУЈТЕ ДОМА


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.