Овај презентерка е хит на интернет – еве и зашто (видео)

Сподели со своите пријатели

Овај презентерка на албанску телевизију Zjarr, Енки Брацај е б’ш интернет хит затој што скоро гола ги чита вести. Она студира комуникацију и односи с’с јавност и не ву смета да ги истакне цицке у сред вести.

Loading...

Овој видео е хит посебно у Србију, затој што прилог е за премиера Александар Вучиќ.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.