Овај бизарна игра е само за прави мужи, па можда ни за њима (видео)

Сподели со своите пријатели

Цела дешавка ни доваѓа од Јапонију, а овој е бизарна игра што се појавила у едно ријалити шоу. Еве на пример ми си имамо Велики брат, Фарма, Парови и триста други глупости што пружав секс, тепање и карање на мали екрани, а овој е веќ малце пософистицирано.

Loading...

Они имав малце чудан начин за правење ријалити, а овој е игра на коју ретко кој би могаја да се нафати.

Дали би ви учествувале?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.