Овај баба е доказ дека године су само бројка (видео)

Сподели со своите пријатели

Док забављач изведуе бит бокс, бабичка игра и тој доста живо и весело за свои године, а куче… е оно е на погрешно место па мора да игра с’с њума.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.