Ова видео може да го вртите за 360 степени и сами да бирате што гледате

Сподели со своите пријатели

Видео од корејски девојки кое не ве остава рамнодушен!

Loading...

Дури и ако не ви се допаѓа содржината, ќе имате можност да уживате во преглед на она што се случува, бидејќи камерата може да ротира за 360 степени!

За максимален ефект, препорачливо е да се погледне преку прелистувачот на Google Chrome или на смартфон.

Со пуштање на видеото, погледнете во левиот агол каде се наоѓа курсорот со кој може да видите што вие сакате, и како сакате.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.