Ова се десетте најубави тобогани во познати светски аквапаркови (видео)

Сподели со своите пријатели

Од тобогани направени во форма на авион до тобогани кои ве спуштаат во вода во наносекунда, иако се долги и по неколку километри.

Loading...

На десетто место е аквапаркот во Дубаи, додека прв на листата е аквапарткот ”Инсано” поради своите тобогани во кои буквално се лета надолу со брзина и до 80 километри на час, велат креаторите на светската листа.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.