Открила дека ќе се мажи со друга па му го отсекла пенисот

На маж од Индија успешно, со помош на операција, му е вратен пенисот кој минатиот месец му го отсекла љубовницата откако открила дека планира венчавка со друга, пишува „Метро“. Иршад (26), се сретнал со љубовницата, по „последен пат“ пред венчавката со девојка која му ја избрале родителите. Кога љубовницата дознала, … Continue reading Открила дека ќе се мажи со друга па му го отсекла пенисотПрочитај повеќе