Откако ќе го изгледате видеото, повеќе нема да праќате СМС додека возите (видео)

Сподели со своите пријатели

Не се напразни сите апели на полицијата да не се користи модерна технологија и телефони додека се управува со моторно возило. Сите тие апели се базирани на црните статистички податоци за тоа дека во тек на возење, концентрацијата треба да се задржи на управувачот, а не на екранот на мобилниот телефон.

Loading...

Користењето мобилни телефони во тек на возење може да биде кобно.

Размислете дали апелот е насочен кон ваша безбедност или кон висината на глобата која треба да ја платите, која понекогаш доаѓа испорачана во друга, нажалост, фатална форма.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.