Освоија премију од 60 милиона и одлучија да гу подели с’с свои колеге (видео)

Сподели со своите пријатели

Прво и основно оваква премија нема у Македонију, а второ нема ни овакви колеге што толко паре би споделиле с’с некога.

Loading...

У Куманово се вика дека пара на пару иде пошто се гледа дека човек има убаву канцелариску работу од коју сигурно прилично заработуе.

Он одлучија да ги сподели паре с’с запослени у фирму, а како они реагирав можете да замислите, т.е. најдобро да погледнете у видео и да с’нуете некад на вас да ви се деси такво нешто.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.