Осум деца во изолација, 5 вработени во кумановската градинка позитивни на коронавирус

Осум деца од јаслите во кумановската градинка „Ангел Шајче“ се ставени во изолација, откако негувателка е позитивна на коронавирусот. Loading… Но, позитивни се и уште четири други вработени во градинката, информираше денеска директорката на установата Марина Алексовска, која истакна дека сите деца ставени во изолација се чувствуваат добро и немаат … Continue reading Осум деца во изолација, 5 вработени во кумановската градинка позитивни на коронавирусПрочитај повеќе