Осуденикот не го спаси тоа што судијата му е школски другар (видео)

Сподели со своите пријатели

На судење во Мајами, судика сосема неочекувано го прашува осуденикот каде завршил средно училиште, што кај него предизвикува лавина од реакции кога тој сфаќа дека судиката е негова добра поранешна школска другарка.

Loading...

Отсекогаш се прашував кај си, му вели судиката на црномурестиот осуденик. Ти беше добро момче со кој јас играв во школскиот двор, а погледни што си направил од себе сега, му вели таа.

Се надевам дека еден ден ќе почнеш да живееш живот според законите, додаде судиката додека го потпишуваше указот за доделена затворска казна.

Тоа што осуденикот и судиката се некогашни школски другари, не ја намали казната, што всушност е правило број еден, судиите да не дозволат да ги понесат емоции и разни човечки страдања.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.