Оставила га девојка па и ауто га исекја на пола (видео)

Сподели со своите пријатели

Мужи у глобалу су големи плачковци к’д ги оставив жене. Одма почнев да кукав, да делив правду по социјални мреже, да редив, ред слузе – ред мрсољи, и покрај тој што су свесни дека девојка нема да им се врати за живу силу.

Loading...

Так’в е случај и сас овога плачка, што решија да подели све што е заедничко, па дури и кола.

Бетовен имаше напишано етиду позната како ”За Елиза”,  а овој е модерна верзија и се вика ”За Лаурa”


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.