Опушти се нема ништо да те боли (видео)

Сподели со своите пријатели

Овј Австралијанац или е превише храбар или помалко луд, ама он зуби си ги средуе у домашни услови, без стоматолога и без потребни инструменти.

Никој не вика дека овој е најдобар начин да средите болан зуб, ама деифинитивно е најстрашан за гледање.

Имено, на видео может еда видите како човек си га парви тој сам на себе с’с помош на неколко работе кои ги нашја успут.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.