„Опушти се газда ја ќе возу“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Вожња на мотор никад нема да ви биде досадна, ако нормално шоферира ваше куче, ама пазете само да има положено, пошто мани вози без кацигу па и без дозволу големи су казне.

Овој од видео знае да се снајде у сообраќај, а носи си и цвикери за да га заштитив од УВ зраци, а и да ќари некоју кучку нормално шмекерски нема што.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.