Опуштено шетав по улицу и т’г излети човек с’с секиру (видео)

Сподели со своите пријатели

Још едно у низу пренк видеа. Има онија комични и има онија што су много морбидни како што е овај. Можда на тија што гледав ги е интересно, ама на тија што су се нашле тамо и не ги е било толко до смејање. Погледнете како изгледав људи к’д на њима у сред ноќ излети човек с’с секиру.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.