Оној к’д се палиш како млад мајмун (видео)

Сподели со своите пријатели

За потребе на снимање на рекламу, група момци решив да изнајмив четири манекенке – аматерке и да ги зезав малце сас дечка што е задужен за светло.

Loading...

Реакција на манекенке варира, од смејање до благу нервозу.

Аудиција е снимена, и еве гу финална верзија.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.