Оној к’д сануеш како бегаш од мајку на жену ти (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема бегање од бабу, односно од жену на мајку. Бабе су свеприсутни у живот на зетовци. Без бабу, како да не си женет.

Loading...

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.