Оној к’д дојде ред тато да га чува бебе (видео)

Сподели со своите пријатели

Сирото бебе, дофати га татко му и почна да га влече по собу у ритам на компјутерску игру R2D2.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.