Оној к’д бивши пушач почне да дели памет за штетност на тутун (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема ништо побетер и подосадно од тој к’д бивши пушач почне да дели памет за тој колко су штетни цигариња, па како цигаре може да ти га скрати живот за 10 године, па како предизвикуе рак, почнувајќи од грло до простату.

Loading...

Еве и ов’ј паметан лик, за да си докаже на себе колко е он упоран, ќе ви покаже експеримент за штетност на цигариња користејќи усисивач.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.