Они уопште не се надасва дека овај е каратистка (видео)

Сподели со своите пријатели

Ај што ги испреби како манастирски мачке, него, накрај си намести и крагњу на палто.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.