Она вежба у теретану, ама изгледа не ву е јасно нешто (видео)

Сподели со своите пријатели

Тачно е дека некои људи не су за у теретану, а ако не знаете како изгледав такви људи еве гу у видео девојка све ќе ви разјасни.

Она нешто вежба, амааа… кој дел од тело га вежба тој ву е познато само на њума, сви други што гу гледав се смеев, ама она е упорна.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.