Она се понада дека ќе гу запроси, ама ипак не бива (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е можда и една од најсурови шале што дечко може да ги приреди на своју девојку за Валентајн. Дојде и клекна пред њума и како и свака нормална жена понада се дека ќе гу запроси пошто и држеше нешто у руку што личи на кутиче од прстен.

Арно ама све остана само пуста жеља, пошто он гу замоли да му направи чај.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.