Она одби да испие кафе с’с њега, а после он седна у свое Ламбурџини (видео)

Сподели со своите пријатели

Познат комичар Коди Роедер још ед’н пут покажа како е најбоље да гу разоткриете спонзорушу.

Loading...

Све што ви треба е некое „диво“ авто, а у ов’ј случај работи се за Ламбурџини.

Он ву придуе на едну девојку на улицу, запознавав се и гу прашуе да испиев кафе, ама она га одбива. Ама, он седна у свое Ламбурџини и погледнете сами што се деси.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.