Она ги учи девојчиња како да се шминкав с’с нож (видео)

Сподели со своите пријатели

Девојка е од Србију и она се снимала с’с намеру некога да научи да се шминка с’с нож, а тој некој су ваљда помали девојчиња. Такој да апел избришете га видео људи пред да настрада некој.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.