Она га нападна без разлог па гу он патосира с’с разлог (видео)

Сподели со своите пријатели

У почетак к’д ќе гледате ќе добиете некој утисак дека девојка е под дејство на дрогу пошто се врти како шугава, а после од ед’н пут без разлог га нападна човека што седеше карши њума у метро.

Loading...

Он трпе малце у почетак али к’д му пукна филм патосира гу с’с едн ударац. На тој реагирасва људи од обезбедување, а како изгледа цела ситуација погледнете у видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.