Она е закон: Крши лубенице меѓу ноге (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој се вика способна жена. Немаш потребу да тражиш нож за лубеницу овај на две на три ќе ти гу среди за неколко секунде. И не само тој колко јако може да ги стисне меѓу ноге и сок може да испиеш.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.