ОН: Загинати најмалку 142 деца во Украина

Речиси две третини од украинските деца мораа да ги напуштат своите домови во шесте недели од руската инвазија, објави во понеделникот агенцијата за деца на ОН УНИЦЕФ. Loading… Убиени се најмалку 142 деца ОН, исто така, потврди дека се убиени најмалку 142 деца, иако предупредуваат дека реалниот број е речиси … Continue reading ОН: Загинати најмалку 142 деца во УкраинаПрочитај повеќе