Он вози авто, а жена носи фриждер (видео)

Сподели со своите пријатели

Видео прво било објавено под наслов „Келинка од Казахстан носи фриждер“, а Келинка уствари е израз што тамо га користиле за вереницу која може да обавља широк спектар на различни работе, па и онија што захтевав малце поголму физичку силу, како што е носење фриждер.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.