Он се згази сам себе с’с свои кола (видео)

Сподели со своите пријатели

Сигурни смо дека овакво нешто не сте сретнале до с’га некој да се згази самога себе, али ете и тој постои. Само не ни е јасно дали ќе се пријави у полицијју и ќе тражи оштету сам од себе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.