Он само сакаше да ги прерипи реку, ама… (видео)

Сподели со своите пријатели

Стара и добра пословица ”Од колац на колац, ќе се наденеш” не е за џабе измислена. Тај игра на зборови се однаса на људи што имав уроден талент сами да си тражив бељу, а и да се наденев, к’д на колац, к’д преко колац.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.