Он само сакаше да еде банану (видео)

Сподели со своите пријатели

Боље да си изеде човек јабуку. Барем тамо уместо пауци, може да има само симпатични црвчиња.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.