Он сакаше да направи селфи с’с камилу, ама не и она с’с њега (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечко с’с едну веѓу сакаше да се пофали дека е до камиле и дека шета с’с њима, па се одлучи да напарви селфи и да пева, ама с’с оглед на тој колко га она акна у главу овој селфи ќе га памти до крај на живот.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.