Он обожава да ги зеза људи, а често за тој добие и „следовање“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Другарче е оччигледно голем сеирџија и сака да се зеза с’с људи, т.е. да ги зеза људи. Некад се деси улети у некои ќутеци, па едвај спаси живу главу, ама он не се предава.

Loading...

Некои су жални работе што ги прави, ама некои стварно ќе ве насмеев.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.