Он не гу тепа, само ву ги истеруе ѓаволи (видео)

Сподели со своите пријатели

Често може да се наиде на најразлични и откачени видеа, ама еве још едно у низу, што боље кажано е објавено у јануари, ама можда не сте га виделе.

Т’ј муж е пастор некој си, а брутално ги измлати жену, затој што ву истеруваја ѓаволи. Дали му е успејало не е познато, ама битно имала е црвени образи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.