Он може да рика, да мјаука, да крмечи… (видео)

Сподели со своите пријатели

Сас два молива на главу, ов’ј симпатичан лик има необичну дарбу да имитира животиње.

Loading...

За да постигне добар ефект, он мора напорно да вежба, и руку на срце, успеава му.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *